X-tra

Välkommen till Relaxklubben X-tra!


Relaxklubben X-tra är en fest för kvinnor som gillar att ha sex med flera män samtidigt eller flera män efter varandra och för män som gillar att vara flera på samma kvinna. 

 

Könsfördelningen är 5-10 kvinnor/par och max 50 män. Ingen tidigare erfarenhet av liknande tillställningar behövs.


Kvinnorna väljer mellan eget rum eller stora salen där det finns flera sängar. Som enda klubb i Sverige kan vi erbjuda två "reverse gloryhole" där kvinnan kan vara het anonym. Det finns dessutom bänkar, knullgungor, gynstol och olika sexmöbler och BDSM-möbler att tillgå samt magic wands. Det finns gott om kondomer, glidmedel och annat som behövs för säker och hygienisk sex.


Kvinnorna bestämmer helt och hållet själva vad som ska hända och inte hända och med vem eller vilka. Inga krav och inga garantier, precis som alltid på Relaxklubben.


Nyfiken och vill veta mer om Relaxklubben X-tra, läs här!

Relaxklubben X-tra

onsdagen den 5 juni

klockan 19.00 - 24.00


FULLSATT, anmälan stängd!

 

 

Entréavgift:

 

Kvinna, guldmedlem - 100:-

Kvinna, vanlig medlem - 150:-

Kvinna, gästmedlem - 200:-

 

Man, guldmedlem - 300:-

Man, gästmedlem - 400:-

 

Par, guldmedlem - 350:-

Par, vanlig medlem - 400:-

Par, gästmedlem - 450:-

 

Det enda som ingår är tillgång till lokalen samt fika, alkoholfri dryck och snacks samt självklart kondomer, glidmedel och liknande.


Entrén betalas alltid i förskott.

Alla gäster måste vara medlemmar.

Du får ha med dig egen alkohol men vi tolererar ingen berusning.


Mer information:


Insläpp för kvinnor och par 17.30-18.30. Insläpp för män endast 19.00 - 19.30. Klockan 19.45 samlas vi och kvinnornas önskemål presenteras.


Sedan är det fri lek! Männen frågar respektive kvinna eller hennes partner om de får vara med och respekterar ett nej. Alla pausar när de själva vill. Klockan 24 stänger vi lokalen.

 

Kvinnorna är mellan 20 och 65, har olika kroppsformer och sexuella önskemål men är allesammans på festen för att ha sex med flera män samtidigt eller efter varandra.


Männen är generellt mellan 25 och 55. Alla har social kompetens, mål i munnen och är lyhörda, glada och trevliga.

 

Regler för alla:

Kondom vid vaginal samt eventuell anal penetration. Kvinnorna har rätt att tacka nej till deltagare.


Alla aktiviteter som uppstår mellan gästerna är helt frivilliga och eventuell sex är något som gästerna kommer överens om på plats.

Ingen sexgaranti!


Alla gäster på våra fester är medlemmar som betalar medlemsavgift och entréavgift. Det enda som ingår i entréavgiften är tillgång till lokalen samt fika, alkoholfri dryck och snacks.


Alla aktiviteter som uppstår mellan gästerna är helt frivilliga och eventuell sex är något som gästerna själva kommer överens om på plats.

Information för singelmän:


På Relaxklubben X-tra har vi inte samma krav på guldmedlemskap som på våra vanliga onsdagsfester.


På Relaxklubben X-tra får även singelmän med gästmedlemskap vara med. Medlemskap måste dock lösas före festen. Mer information om medlemskap finns här.

Kommande festdatum:


September 2019

 

Relaxklubben - ett arrangemang av föreningen LUSThuset    info@relaxklubben.com     Copyright LUSThuset 2015-2019    Bilder köpta från 123rf.com