X-tra

Välkommen till Relaxklubben X-tra!


Relaxklubben X-tra är en fest för människor som gillar att ha anonymt sex med främlingar och där utseende och personkemi är mindre viktigt än antalet. Festen passar kvinnor/annat som vill ha flera män samtidigt eller många män efter varandra och för män som gillar att vara flera på samma kvinna/annat. 

 

Könsfördelningen är 5 kvinnor/par och cirka 50 män. Ingen tidigare erfarenhet av liknande tillställningar behövs men vi vill gärna att kvinnor/par har varit hos oss på en onsdagsfest tidigare.


Kvinnorna väljer mellan eget rum eller delat rum där det finns flera sängar. Det finns dessutom bänkar, knullgunga, gynstol och olika sexmöbler att tillgå samt magic wands. Det finns gott om kondomer, glidmedel och annat som behövs för säker och hygienisk sex.


Kvinnorna bestämmer helt och hållet själva vad som ska hända och inte hända och med vem eller vilka. Inga krav och inga garantier, precis som alltid på Relaxklubben.


Nyfiken och vill veta mer om Relaxklubben X-tra, läs här!

Relaxklubben X-tra 

torsdagen 16 maj!


Festen är helt fullsatt och anmälan är stängd!


Entréavgift vanliga medlemmar:


Man - 400:-

Kvinna/annat - 200:-

Par - 450:-


Entréavgift guldmedlemmar:

Man - 350:-

Kvinna/annat - 150:-

Par - 400:-


I entréavgiften ingår tillgång till lokalen samt gott om fika, frukt och snacks. I baren finns det läsk och annan alkoholfri dryck att köpa. Eventuell medtagen alkohol förvaras i baren. Handduk finns att hyra på plats men ta gärna med egen.


Entrén betalas alltid i förskott.

Entrávgiften betalas inte tillbaka

vid återbud.

Alla gäster måste vara medlemmar.

Du får ha med dig egen alkohol men vi tolererar ingen berusning.Mer information:


Presentation av de 5-6 kvinnorna och vad de vill vara med om kommer att gå ut till alla medlemmar med singelman-medlemskap. Några av kvinnorna kommer dessutom att annonsera på andra plattformar.


Insläpp för kvinnor och par 17.30-18.00. Insläpp för män endast 19.00 - 19.30. Klockan 19.45 samlas vi och kvinnornas önskemål presenteras.


Efter presentationen är det fri lek! Männen frågar respektive kvinna eller hennes partner/wingperson om de får vara med och respekterar ett nej. Därefter görs eventuella planer upp. Alla pausar när de själva vill. Klockan 23 stänger vi lokalen.

 

Kvinnorna är oftast mellan 20 och 50 och har olika kroppsformer och sexuella önskemål men är allesammans på festen för att de vill ha sex med flera män samtidigt eller efter varandra.


Männen har social kompetens, mål i munnen och är lyhörda, glada och trevliga.

 

Regler för alla:

Kondom vid vaginal samt eventuell anal penetration. Kvinnorna har rätt att tacka nej till deltagare.


Alla aktiviteter som uppstår mellan gästerna är helt frivilliga och eventuell sex är något som gästerna kommer överens om på plats.

Ingen sexgaranti!


Alla gäster på våra fester är medlemmar som betalar entréavgift. Det enda som ingår i entréavgiften är tillgång till lokalen samt fika, alkoholfri dryck och snacks.


Alla aktiviteter som uppstår mellan gästerna är helt frivilliga och eventuell sex är något som gästerna själva kommer överens om på plats.

Information för singelmän:


På Relaxklubben X-tra har vi inte samma krav på guldmedlemskap som på våra vanliga onsdagsfester.


På Relaxklubben X-tra får även singelmän med annat medlemskap vara med. 

Relaxklubben X-tra

våren 2024:


22/2 Relaxklubben X-tra

18/4 Relaxklubben X-tra

16/5 Relaxklubben X-tra


13/6 Relaxklubben X-tra