X-tra

Välkommen till Relaxklubben X-tra!


Relaxklubben X-tra är en fest för kvinnor som gillar att ha sex med flera män samtidigt eller flera män efter varandra och för män som gillar att vara flera på samma kvinna. 

 

Könsfördelningen är 5-10 kvinnor/par och max 40 män. Ingen tidigare erfarenhet av liknande tillställningar behövs.


Kvinnorna väljer mellan eget rum eller delat rum där det finns flera sängar. Det finns dessutom bänkar, knullgunga, gynstol och olika sexmöbler och BDSM-möbler att tillgå samt magic wands. Det finns gott om kondomer, glidmedel och annat som behövs för säker och hygienisk sex.


Kvinnorna bestämmer helt och hållet själva vad som ska hända och inte hända och med vem eller vilka. Inga krav och inga garantier, precis som alltid på Relaxklubben.


Nyfiken och vill veta mer om Relaxklubben X-tra, läs här!

Relaxklubben X-tra

torsdagen den 23 september

klockan 19.00 - 23.00

 

Nu är det återigen dax för av våra

välorganiserade och väldigt

uppskattade X-trafester!Entréavgift guldmedlemmar:

Man 350:-

Kvinna/annat 150:-

Par 400:-


Entréavgift andra medlemmar:

Man 400:-

Kvinna/annat: 200:-

Par 450:-

 

I entréavgiften ingår tillgång till lokalen samt gott om fika, frukt och snacks. I baren finns det läsk och annan alkoholfri dryck att köpa. Eventuell medtagen alkohol förvaras i baren. Handduk finns att hyra på plats men ta gärna med egen.


Entrén betalas alltid i förskott.

Alla gäster måste vara medlemmar.

Du får ha med dig egen alkohol men vi tolererar ingen berusning.

Mer information:


Alla kvinnor och par som vill vara med behöver själva annonsera sin medverkan i vår gästbok "Kommer på fest". Detta är för att utbudet av intresserade män ökar och då kan vi som arrangörer vara mer kräsna med vilka vi godkänner.


Insläpp för kvinnor och par 17.30-18.00. Insläpp för män endast 19.00 - 19.30. Klockan 19.45 samlas vi och kvinnornas önskemål presenteras.


Efter presentationen är det fri lek! Männen frågar respektive kvinna eller hennes partner om de får vara med och respekterar ett nej. Alla pausar när de själva vill. Klockan 24 stänger vi lokalen.

 

Kvinnorna är oftast mellan 20 och 40, ibland äldre och har olika kroppsformer och sexuella önskemål men är allesammans på festen för att ha sex med flera män samtidigt eller efter varandra.


Männen är minimum 25 år och max 55 år gamla med ett begränsat antal män över 45 år. Alla har social kompetens, mål i munnen och är lyhörda, glada och trevliga.

 

Regler för alla:

Kondom vid vaginal samt eventuell anal penetration. Kvinnorna har rätt att tacka nej till deltagare.


Alla aktiviteter som uppstår mellan gästerna är helt frivilliga och eventuell sex är något som gästerna kommer överens om på plats.

Ingen sexgaranti!


Alla gäster på våra fester är medlemmar som betalar entréavgift. Det enda som ingår i entréavgiften är tillgång till lokalen samt fika, alkoholfri dryck och snacks.


Alla aktiviteter som uppstår mellan gästerna är helt frivilliga och eventuell sex är något som gästerna själva kommer överens om på plats.

Information för singelmän:


På Relaxklubben X-tra har vi inte samma krav på guldmedlemskap som på våra vanliga onsdagsfester.


På Relaxklubben X-tra får även singelmän med annat medlemskap vara med. Medlemskap måste dock lösas före festen. Mer information om medlemskap finns här.

Relaxklubben X-tra

hösten 2021:


23 september


11 november


16 december