Relaxklubbens historia

Relaxklubbens historia


Svenska Swingers drevs av en eldsjäl som hette Leif i nästan 15 år och det blev Sveriges klart största swingerscommunity på 00-talet.

 

I början fungerade Svenska Swingers så att man knöt ihop medlemmar som hade egna hemmafester med likasinnade. Man hade en websida som hette www.svenskaswingers.se. Den domänen ägs nu av ett dejtingföretag som inte har något med Svenska Swingers eller Relaxklubben att göra.

 

2007 började Svenska Swingers hyra en festlokal i östra Göteborg var tredje onsdag och startade Relaxklubben.

 

När Leif hösten 2011 valde att flytta till Stockholm så  hjälpte Lasse honom att driva Relaxklubben i Göteborg.


I mars 2014 avled Leif mycket tragiskt och helt oväntat och det medförde att Svenska Swingers och Relaxklubben helt avslutade sin verksamhet.

 

Många saknade dock Relaxklubben i Göteborg då den var ett komplement till övriga swingersklubbar så när Lasse mötte Ulrica så kändes det helt naturligt att starta upp klubben igen i november 2015 i samma lokaler där den varit tidigare.


I 2,5 år körde vi Relaxklubben var tredje onsdag och dessutom Relaxklubben X-tra en gång i månaden. Vi döpte om föreningen till LUSThuset och arrangerade flera olika typer av tillställningar.


I juli 2018 fick vi möjligheten till en helt egen lokal. Lyckan blev dock kortlivad eftersom kontraktsinnehavarna var brottslingar med syfte att lura föreningen. 


Från och med oktober 2019 är föreningen tillbaka i de för många välkända lokalerna i östra Göteborg. Förutom Lasse och Ulrica så består även styrelsen av Pia. Ibland tar vi in extra crew som hjälp i baren.