Regler

Relaxklubbens regler


Brott mot  dessa enkla  regler leder till tillrättavisning eller i grova/upprepade fall avslutat medlemskap.

 

1. Fråga med ord/gester, inte med händer!

Du frågar ALLTID om lov först. Det kan vara genom ögonkontakt, gester eller helt enkelt genom att fråga. Prata med varandra!

 

2. Ett Nej betyder alltid ett Nej!

Om du blir avvisad genom ögonkontakt, gest eller genom att någon säger "nej tack" så ska du omedelbart dra dig tillbaka utan att ifrågasätta eller vara påstridig. Ett nej gäller hela kvällen.

 

3. Absolut kamera och mobilförbud!

Lämna mobiltelefon och/eller kamera i baren tillsammans med övriga värdesaker. Detta innefattar även smarta klockor.

 

4. Nolltolerans mot droger.

Upptäcks en medlem narkotikapåverkad eller använder droger i lokalen medför detta livstids uteslutning.

 

5. Nolltolerans mot sexhandel.

På Relaxklubben får ingen som helst sex mot någon som helst ersättning förekomma.

 

6. Nolltolerans mot fylla.

Det är tillåtet att ta med sig egen alkohol (förvaras i baren), men berusning accepteras inte. Märkbart berusade medlemmar kommer att avvisas från lokalen.

 

7. Täckta kön i baren och lounge.

Baren/loungen är en frizon, här umgås man. Här får heller ingen utlevnad ske. Bar överkropp är tillåtet.

 

8. Diskretion är av största vikt!

Respektera andra medlemmars integritet och kontakata ALDRIG någon utanför klubben om detta inte är på förhand överenskommet. Detta gäller alla typer av sociala media, siter och IRL.

 

Du får ABSOLUT INTE berätta vem som varit på festen eller vad andra gäster säger eller gör på en fest för någon som inte varit där. 

Vett och etikett på Relaxklubben


Knyt kontakter och väck nyfikenhet i baren/loungen:

Det är här, tidigt under kvällen som du knyter kontakter och skapar och visar intresse. Dyker du upp 19.55 så ger du inte andra eller dig själv någon chans att bekanta er med varandra.

 

Använd kondom!

Vi rekommenderar alla gäster att alltid använda kondom på klubben. Om inget annat är avtalat så ska du ta för givet att det är kondom som gäller.


Utlevnad i lekrummen och umgänge i loungen.

I lekrummen håller vi en lägre samtalston och vi  hjälps åt att hålla en erotisk stämning genom att inte prata om vardagliga saker. Rummen är reserverade för utlevnad och när det är dags för paus  förflyttar vi oss till loungen för socialt umgänge.

 

Följ inte efter någon:

Följ inte efter någon runt på klubben i tystnad i hopp om att det ska hända något. Att bli skuggad är obehagligt.

 

Säg till värdarna eller de i baren:

Snälla, säg till oss direkt, under festens gång om någon är för påstridig eller besvärar dig på något sätt!  Vi vill ju kunna sålla ut besökare som inte håller måttet eller brister i respekt men för att veta vem det gäller behöver vi hjälp! Detta gäller även sånt som "inte är så farligt". Förminska inte ditt obehag, det kan vara flera som känner samma sak och då är det helt plötsligt ett stort problem!


Använd papperskorgarna!

Placera omslagspapper, torkpapper och använda kondomer i papperskorgarna som finns i varje rum. Spraya och torka av sängar, gynstol och knullgunga efter dig.