Relaxklubben

Välkommen till Relaxklubben,

vi tar samtycke på allvar!


Vi har alltid gratis entré (hela entréavgiften betalas tillbaka när du/ni har kommit till festen) på första onsdagsfesten för alla nya kvinnor och par!  Kom och gör ett studiebesök och se hur det går till - hittills har ingen av våra hundratals gäster ångrat sig!


För att få komma på en fest hos oss måste man dock vara medlem och ha fått ett medlemsnummer. För män är guldmedlemskap obligatoriskt för onsdagsfesterna.  Ansök om medlemskap i god tid här.


Anmälan till fest sker alltid på startsidan. I bekräftelsen finns all information, betalningsuppgifter samt adress och vägbeskrivning till lokalen.


Alla betalar entréavgift i förskott, senast 3 dagar efter att man har mottagit bekräftelse på sin anmälan. Man kan välja mellan Swish och banköverföring.


Läs mer om  våra festkvällar nedan eller HÄR!

Relaxklubben!


När myndigheternas restriktioner tillåter det kommer vi dra igång lite försiktigt med lite färre gäster och med ett extra säkerhetstänk. Läs om våra tillfälliga säkerhetslösningar här!


Relaxklubben är ett perfekt tillfälle för singlar att hitta någon eller några att ha tillfälligt sex med i en trygg och säker miljö. För par är det en spännande miljö att ha sex med varandra inför andra eller kanske bjuda in fler i leken.


Men det går precis lika bra att bara hänga i baren och vara social, ta en skön bastu eller snacka en stund med härliga, öppensinnade människor. Vi har inga krav på att någon ska ha sex och vi kan heller inte garantera någon sex.


De flesta gästerna på Relaxklubben är mellan 25 och 50 men det förekommer både yngre och äldre. Alla är sociala, fräscha och oftast väldigt trevliga och öppensinnade.

Onsdagsfester


Nya datum kommer så snart restriktionerna hävs!


Äntligen är vi igång igen tillsammans med nya och gamla vänner!


Insläpp mellan 19.00 och 20.00 och efter välkomsttalet så är det som vanligt fri hopp och lek fram tills vi stänger klockan 23.Entréavgift guldmedlemmar:

Man 250:-

Kvinna/annat 50:-

Par 300:-


Entréavgift vanliga medlemmar:

Kvinna/annat: 100:-

Par 400:-I entréavgiften ingår tillgång till lokalen samt gott om fika, frukt och snacks. I baren finns det läsk och annan alkoholfri dryck att köpa. Eventuell medtagen alkohol förvaras i baren. Handduk finns att hyra på plats men ta gärna med egen.Stort 5-årsjubileum


Nytt datum kommer så snart restriktionerna hävs!


Endast för medlemmar som har varit hos oss vid minst ett tillfälle tidigare! Platserna kommer ta slut fort så vänta inte för länge med anmälan.


Insläpp mellan 18.00 och 19.00. Klockan 19.10 bjuder vi på ett glas bubbel så att vi kan skåla gemensamt för fem sköna år. Vid 21 kommer vi servera en enklare buffé med lite småplock för att fylla på extra energi.


Under hela kvällen kommer vi att dedikera det stora rummet längst in för BDSM-utlevnad och riktigt hård sex så att de som vill ägna sig åt detta inte behöver hålla tillbaka och de som inte vill se det kan hålla sig borta. Mellan 19.30 och 21 kommer vi ha en prova-på-station i det rummet. Det är till för dem som aldrig har provat att få eller ge smisk eller pisk och vill testa.Entréavgift guldmedlemmar:

Man 350:-

Kvinna/annat 150:-

Par 500:-


Entréavgift vanliga medlemmar:

Kvinna/annat: 200:-

Par 600:-Tänk på att även om den här festen är en lördag så kommer vi ha samma alkoholpolicy som vi alltid har. Vi släpper inte in någon som är berusad och vi tillåter ingen synlig berusning. Medhavd alkohol ska lämnas in i baren.


I baren finns det läsk och annan alkoholfri dryck att köpa. Handduk finns att hyra på plats men ta gärna med egen.Onsdagsfester hösten 2020:


16 september

7 oktober

28 oktober

Lördag 14 november - INSTÄLLT!

25 november - INSTÄLLT!

16 december - INSTÄLLT!Onsdagsfester våren 2021:


13 januari - INSTÄLLT!

3 februari - INSTÄLLT!

24 februari- INSTÄLLT!

17 mars - INSTÄLLT!

7 april - INSTÄLLT!

28 april - INSTÄLLT!

19 maj - INSTÄLLT!

9 juni - INSTÄLLT!