Relaxklubben

- Gratis entré på första onsdagsfesten för nya kvinnor och par!

Välkommen på fest hos Relaxklubben!


Alltid gratis entré på första onsdagsfesten

för alla nya kvinnor och par!


För att få komma på en fest hos oss måste man dock vara medlem och ha fått ett medlemsnummer.


För män är guldmedlemskap obligatoriskt för onsdags- och fredagsfesterna.  Ansök om medlemskap i god tid här.


Anmälan till fest sker på startsidan.  I bekräftelsen finns all information samt adress och vägbeskrivning till lokalen.


Alla betalar entréavgift i förskott, senast 3 dagar efter att man har mottagit bekräftelse på sin anmälan. Man kan välja mellan Swish och banköverföring.


Läs mer om  våra festkvällar nedan eller HÄR!

Relaxklubben!


Relaxklubben är ett perfekt tillfälle för singlar att hitta någon eller några att ha tillfälligt sex med i en trygg och säker miljö. För par är det en spännande miljö att ha sex med varandra inför andra eller kanske bjuda in fler i leken.


Men det går precis lika bra att bara hänga i baren och vara social, ta en skön bastu eller snacka en stund med härliga, öppensinnade människor. Vi har inga krav på att någon ska ha sex och vi kan heller inte garantera någon sex.


De flesta gästerna på Relaxklubben är mellan 25 och 50 men det förekommer både yngre och äldre. Alla är sociala, fräscha och oftast väldigt trevliga och öppensinnade.

SOMMARLOV!

Kommande

swingersfester på LUSThuset:September:

Någon form av verksamhet

någonstans.


Relaxklubben - ett arrangemang av föreningen LUSThuset    info@relaxklubben.com     Copyright LUSThuset 2015-2019    Bilder köpta från 123rf.com