Information

Det här är Relaxklubben!


Till Relaxklubben kommer människor med alla möjliga sexuella drömmar och läggningar och alla kommer för att umgås, men på olika nivåer. Nakna kroppar i olika former och storlekar är för oss helt naturligt. Oavsett vad din kropp varit med om under åren, det som räknas är din sexuella njutning.

 

Självklart är sex inte något som helst krav, inte heller någon garanti, vill man bara komma hit för en avslappnad kväll med trevliga människor så går det självklart lika bra!

 

Många tänjer på gränserna och testar lite nya saker och vet sedan till nästa gång vad de gillar. Ingen MÅSTE någonting. Jo förresten, man måste ha en öppensinnad inställning, respektfull attityd och tycka om att folk tittar.... men tro oss, det är bara läckert och spännande!


Alla med en öppen attityd till nakenhet, sex och olika sexuella varianter välkomnas till denna fantastiska klubb. Träffa likasinnade att bara prata på ett socialt plan. Mys i våra lokaler och njut av möjligheten att ha sex helt öppet med nya vänner. Ett NEJ accepteras alltid!


Vi har ett tak på 60 gäster fördelat på 10 singelkvinnor, 10 par och 30 singelmän. Anmäler det sig  färre kvinnor och par så släpper vi in färre män.


På våra onsdagsfester öppnar entrén klockan 19.00 och stänger klockan 20.00. Klockan 23.00 stänger klubben. 

 

Man behöver absolut inte göra något som man inte vill. En del av våra medlemmar kommer bara hit för att njuta av det som lokalerna och umgänget erbjuder som en lång härlig bastu med tillhörande dusch eller underbart sällskap.

 

Handdukar finns att hyra men tag gärna med egen handduk. Klubben tillhandahåller ett begränsat sortiment av kondomer samt glidmedel. I duschen finns både schampo och duschtvål.

Ålder på våra medlemmar:


Vi har räknat ut medelåldern på våra gäster genom att lägga ihop allas ålder och delat med antalet. De siffror vi fick fram stämmer ganska bra överens med vår uppfattning att de flesta av våra medlemmar är mellan 25 och 50 med singlarna något yngre än paren.


Relaxklubbens singelmän har en medelålder på 36 och medelåldern på singelkvinnorna är 34 medan medelåldern på par är 38. En uppskattning är att det på varje fest med 60 gäster är 15 st. som är under 30, 25 st. som är mellan 30 och 40, 15 st. som är mellan 40 och 50 samt 5 som är över 50.