Inför första festen

Välkommen till din första

fest på Relaxklubben!


Precis som på vilken fest som helst är de flesta mer eller mindre finklädda när de kommer till Relaxklubben. Tjejer har kanske på sig den där outfiten som inte passar på familjemiddagar men som de känner sig väldigt sexiga i. Det viktigaste är att man känner sig fin och bekväm. Kommer du direkt från jobbet kan du börja med att ta en dusch och svida om.


Den första man träffar är en värd som tar emot och bockar av alla gäster från gästlistan, kom ihåg medlemsnumret! Efter att man har hängt av sig ytterkläderna går man till baren och lämnar in sina värdesaker i säkert förvar. Om man handlar något under kvällen eller hyr handduk så skrivs detta upp och man betalar kontant, med kort eller med Swish när man går. Har man alkohol med sig så checkar man in även denna i baren.


Där möter en annan värd upp och visar runt i lokalen och berättar samtidigt om de olika rummen. Vill man så kan man få bli presenterad för några andra gäster så att konversationen kommer igång lättare.


Sedan brukar de flesta umgås i bar- och loungeavdelningen tills alla gäster har kommit. Efter klockan 20.00 släpps inga fler in. Ungefär vid den tiden är det många som har börjat duscha och/eller byta om till mer lättklätt vilket är ett krav för att vistas i lekavdelningen efter klockan 20.


Lättklätt är för killar handduk eller kalsonger medan det för tjejer kan vara chemise, underkläder, handduk eller någon annan kreation som är passande i sammanhanget. Ingen idé att gå all-in med outfiten, den ska ändå antagligen av igen. I loungen och övriga utrymmen utanför lekrummen måste man täcka sina könsorgan medan i lekavdelningen  går det bra att vara naken.

Första gången kanske man börjar med att gå runt och titta i de olika rummen och se vad övriga gäster hittar på. Blir man sedan sugen på mer så är det bara att bjuda in någon annan gäst eller om man är ett par sätta igång själva!


Eftersom våra fester är på vardagar så ska de flesta till jobbet dagen efter och aktiviteterna sätter igång tidigt, ibland  innan 20 och vid 23 är det många som redan har gått hem. En hel del av våra gäster åker en bra bit för att vara med på våra fester!


Tänk på att alltid fråga först innan man rör vid någon annan. På Relaxklubben frågar vi med ord eller gester och inte med händerna.  Visar inte den andra personen tydligt sitt samtycke så ta det som ett nej.


Både värdarna samt barpersonalen finns hela kvällen till hands för att svara på frågor och hjälpa gästerna till rätta. De flesta av våra gäster är också väldigt duktiga på att måna om nykomlingar!


Och kom ihåg - ingen förväntar sig att någon gäst ska göra något mer än bara vara respektfull,  trevlig, nyfiken och lite nervös på sitt första besök!

Funderar du på att gå på swingersklubb?


Då ska du börja med att fundera på vad det är du vill ha ut av besöket. Vad är det du vill vara med om och framförallt vad är det du absolut inte vill vara med om?


Har en partner som du ska gå med så bör ni diskutera samma saker tillsammans. Överväg att inte vara aktiva första gången utan nöj er med att vara sociala och ha trevligt. Gå sedan hem och diskutera i lugn och ro.


En del swingersklubbar har fester endast för par, andra klubbar har både fester för par och så kallade mixade fester där både par och singlar är välkomna. Relaxklubben har endast mixade fester och dessutom med fler män än kvinnor.


Gemensamt för alla swingersklubbar är att det inte finns några förväntningar eller krav på deltagande på dig som besökare. Det finns heller inga garantier att någon gäst vill delta i någon aktivitet med dig.


Första gången behöver därför inte bli mer dramatisk än att gå på en fest med nya människor. Skulle du råka träffa en arbetskamrat eller granne är det lika pinsamt eller mer troligt skojjigt för er båda.


Gör ett besök, stanna så länge det är trevligt och bilda dig en uppfattning om stället. Det absolut värsta som kan hända är att du får en tråkig kväll!


Tveka inte att höra av dig med frågor!