Mer om Relaxklubben X-tra

Relaxklubben X-tra


Relaxklubben arrangerar Relaxklubben X-tra för de av våra medlemmar som önskar en erotisk upplevelse utöver det vanliga.

 

I stället för som på en vanlig onsdagskväll med 15-20 kvinnor/annat och 30-40 män så är det 5 kvinnor/annat och cirka 50 män för att säkerställa att alla kvinnorna får riktigt mycket uppmärksamhet.

 

Allt sker på kvinnans villkor, det är helt och hållet hon som bestämmer vilka som får vara med och vad hon vill och inte vill vara med om. Det är dock ingen fest som passar kvinnor/annat som tycker det är viktigt med personkemi eller att männen ska se ut eller inte se ut på ett visst sätt. Här är det anonymitet och kvantitet som är det viktigaste!


Som manlig deltagare på Relaxklubben X-tra är det otroligt viktigt att man respekterar kvinnans regler och önskemål. Eftersom det är kvinnan som bestämmer över sin upplevelse så finns det lika många scenarior som kvinnor. Någon vill ha en sensuell upplevelse med massor av smekningar, oralsex och massage, någon annan önskar sig  hellre inslag av BDSM och förnedring medan en tredje bara vill ha så många män som möjligt.

Information för kvinnor/annat:


Att själv hitta tre, fem eller tio killar som dyker upp på rätt plats i rätt tid och även är trevliga och virila kan vara ett tidskrävande arbete.


Antingen du är singel eller har en partner så tar vi hand om allt runtomkring. Våra manliga medlemmar accepterar dina villkor, kan prestera och vet hur man beter sig. Vi har en underbart mysig och fräsch lokal med flera olika rum att välja på och vi förbereder allt innan och tar hand om allt efteråt. Det enda du själv behöver göra är att slappna av, njuta och ha det roligt!

 

Vi på Relaxklubben ställer inga som helst krav på dig när det gäller ålder, utseende eller andra fysiska attribut. De flesta kvinnor som vill ha flera män på en gång kan också få det och vi uppmuntrar alla att bejaka sina drömmar och fantasier. Lägg eventuell skam åt sidan och njut av det livet har att erbjuda!


Vi kräver att alla kvinnor/annat/par som är med skriver en anonym presentation om sig och vad man vill vara med om. Detta är för att utbudet av intresserade män ökar om de vet något om de kvinnor som ska vara med. Presentationen kommer endast att användas i medlemsutskick.

Information för män:


På Relaxklubben X-tra är det männen som är där för kvinnans skull, aldrig tvärtom. Att mannen själv sedan njuter är självklart!


Det är på mannen vi ställer de största kraven, inte på kvinnan. Vi är inte intresserade av kräsna killar som bara vill ha sex med 20-åriga fotomodeller, vi behöver män som kan prestera länge, i grupp och som är fokuserade på att ge kvinnan njutning.

 

Krav som vi ställer på ALLA män är:

 

  • Kondom vid vaginal samt anal penetrering.
  • Vid byte från anal till vaginal penetrering måste kondom bytas.
  • Alla börjar med att ta en dusch på plats.
  • Inga problem med den kroppskontakt mellan män som automatiskt uppstår.
  • Inga problem med att vara lyhörd och följa aktuell kvinnans önskemål.
  • Acceptera att det inte finns någon garanti för sex. Det är varje kvinna som själv väljer.

Så här går det till på Relaxklubben X-tra


Är du inte redan medlem så börja först med att läsa om och ansöka om medlemskap. Anmälan till festen sker genom att fylla i formuläret för festanmälan. Är det första gången du ska vara med så skriv gärna något om dina förväntningar under "Eventuellt meddelande". I svaret som du får inom 48 timmar så finner du all information du behöver inklusive hur du betalar entréavgiften samt på vilken adress lokalen ligger och hur du tar dig dit.


På den aktuella dagen kommer kvinnor och par mellan 17.30 och 18.00 för att göra sig i ordning och få en genomgång av kvällen. Insläpp för män är endast mellan 19.00 och 19.30 sedan låser vi dörren. När klockan är 19.45 och alla har duschat på plats så hälsar vi alla välkomna och presenterar tjejernas önskemål för kvällen. Både vad de skulle vilja vara med om men framförallt vad de absolut inte vill vara med om.


Därefter är det fri lek. Alla kvinnor har valt ett rum eller en plats där de vill börja och dit kan männen gå för att fråga om de får vara med. Svaret kan bli antingen "Ja", "Senare" eller "Nej tack" vilket betyder att mannen i fråga inte behöver fråga fler gånger utan får gå vidare och fråga en annan kvinna. Vanligtvis stannar männen en stud hos varje kvinna och går sedan vidare för att kanske återkomma senare.


Alla tar paus när de önskar, det ingår fika, alkoholfri dryck samt snacks i entréavgiften. Eftersom alla kvinnor har olika önskemål så är någon nöjd efter en timme och tre män medan en annan håller på tills stängningsdags och vill hinna med så många män som möjligt. Det viktigaste är att alla har roligt, njuter och känner sig trygga.

Skrivet av tjejer/par om

deras medverkan:


" sen blev d en tur i gungan! jag älskar gungor! den som uppfann den borde ha nåt typ Nobel-pris! men ett par fontäner fick jag å blev tagen av två väldigt välutrustade män! helt underbart! sen blev klockan mkt väldigt fort och folk droppade av.. så när blodet va borta i huvudet å ja va alldeles öm både här å där så va d dags att bege sig in i duschen.."


" Vill tacka alla män och inblandade för en drömkväll. Och framförallt vårt fantastiska värdpar som gör ett fantastiskt jobb. hoppas det inte blir sista gången. "


" Bra upplägg med ordning och reda vilket uppskattas. Stort tack även till alla medverkande speciellt till nästan alla män som uppförde sig exemplariskt, frågade om de fick medverka och uppträdde som förväntades av dem."


"Vi tackar värdparet för ett fantastiskt jobb dom la ner för vårat gangbang det blev en riktigt rolig kväll med många sköna killar."