Information

Det här är Relaxklubben!


Till Relaxklubben kommer människor med alla möjliga sexuella drömmar och läggningar och alla kommer för att umgås, men på olika nivåer. Nakna kroppar i olika former och storlekar är för oss helt naturligt. Oavsett vad din kropp varit med om under åren, det som räknas är din sexuella njutning.

 

Självklart är sex inte något som helst krav, inte heller någon garanti, vill man bara komma hit för en avslappnad kväll med trevliga människor så går det självklart lika bra!

 

Många tänjer på gränserna och testar lite nya saker och vet sedan till nästa gång vad de gillar. Ingen MÅSTE någonting. Jo förresten, man måste ha en öppensinnad inställning, respektfull attityd och tycka om att folk tittar.... men tro oss, det är bara läckert och spännande!


Alla med en öppen attityd till nakenhet, sex och olika sexuella varianter välkomnas till denna fantastiska klubb. Träffa likasinnade att bara prata på ett socialt plan. Mys i våra lokaler och njut av möjligheten att ha sex helt öppet med nya vänner. Ett NEJ accepteras alltid!


Antalet gäster varierar mellan 50 och 60 på varje fest och vi ser till att alltid könskvotera så att det alltid är 1/3 kvinnor och 2/3 män på alla fester. På en fullsatt fest är det alltså 10 tjejer, 10 par och 30 killar.


På våra onsdags- och fredagsfester öppnar entrén klockan 19.00 och stänger klockan 20.00. Klockan 24.00 stänger klubben. Andra öppettider kan gälla vid speciella fester som ligger på andra dagar.

 

Man behöver absolut inte göra något som man inte vill. En del av våra medlemmar kommer bara hit för att njuta av det som Relaxklubben erbjuder som en lång härlig bastu med tillhörande dusch eller underbart sällskap.

 

Handdukar finns att hyra men tag gärna med egen handduk. Klubben tillhandahåller ett begränsat sortiment av kondomer samt glidmedel. I duschen finns både schampo och duschtvål och i omklädningsrummet har vi en sminkstation med hårfön.

Ålder på våra medlemmar:


Vi har räknat ut medelåldern på våra gäster genom att lägga ihop allas ålder och delat med antalet. De siffror vi fick fram stämmer ganska bra överens med vår uppfattning att de flesta av våra medlemmar är mellan 25 och 50 med singlarna något yngre än paren.


Relaxklubbens singelmän har en medelålder på 38 och medelåldern på singelkvinnorna är 34 medan medelåldern på par är 38. En uppskattning är att det på varje fest med 60 gäster är 15 st. som är under 30, 25 st. som är mellan 30 och 40, 15 st. som är mellan 40 och 50 samt 5 som är över 50.


Medlemsantal:


Sedan starten i november 2015 har vi blivit väldigt många medlemmar! I början var vår målsättning att bli 100 medlemmar och det passerade vi redan efter några veckor! Senast vi räknade såg det ut såhär:


Medlemmar våren 2018:

Singelkvinnor: 134

Singelmän: 115

Par: 147

Relaxklubben - ett arrangemang av föreningen LUSThuset    info@relaxklubben.com     Copyright LUSThuset 2015-2019    Bilder köpta från 123rf.com