Säkerhetsinfo

Våra tillfälliga säkerhetslösningar!


Färre gäster

Tills vidare har vi sänkt antalet gäster från max 60 till max 40 personer för att minska risken för trängsel. Det innebär max 7 singelkvinnor, 6 par och 20 singelmän. Anmäler sig färre kvinnor och par så minskar vi antalet singelmän så att vi alltid har 2/3 singelmän.


Större lokal

Vi har öppet det "nya" stora rummet längst in i lokalen på varje fest vilket innebär att den totala ytan ökar avsevärt och gör att alla gäster som vill kan hålla rejält avstånd till andra.


Avstånd mellan madrasserna

Vi kommer placera ut alla madrasser med rejäla mellanrum. Alla madrasser är klädda med ett avtorkbart material och det finns sprit att rengöra med vid varje madrass.


Möjlighet att vara ifred på madrassen

Alla våra madrasser kommer ha en lampa vid ena kortänden. När lampan är tänd så betyder det att madrassen är fullsatt och att de som är på madrassen vill vara ifred.


Ännu mera handsprit

Vi har i normala fall handsprit utställt i lokalen men nu kommer det finnas extra mycket, även på toaletterna.


Stanna hemma vid minsta symtom!

Vi kommer be dig vända i dörren om du uppvisar minsta symtom. Det gäller även dig som innan festen har umgåtts med eller varit nära någon som uppvisar symtom.


Anmäl dig inte om du är i riskgrupp

Tillhör du en riskgrupp så får du hålla ut och vänta med att besöka oss.


Anmäl dig inte om du har ett riskbeteende

Utsätter du dig för stora risker genom ditt arbete eller privat så får du hålla ut och vänta med att besöka oss.


Färre gäster i samma rum

I rummet med det stora bordet kommer vi sätta ett max antal på sex personer som får vistas i rummet samtidigt.


Vi stänger 23

Vi stänger en timme tidigare än normalt som ett led i att minska riskerna.

Ha rummet för er själva

I två av de mindre rummen kommer våra gäster kunna vara ifred max tre personer i 30 minuter genom att hänga upp ett rep för dörröppningen.


Alla måste vara noga med hygienen

Alla måste sprita madrasser och andra ytor direkt efter varje användning. Tvätta och/eller sprita händerna ofta. 


Visa hänsyn

Nu är det extra viktigt att fråga innan du rör vid någon annan. Många kommer att vilja hålla sig till redan etablerade partners och inte vilja ha nya kontakter. Prata med varandra!


Ingen samling i loungen

Vi kommer uppmuntra gästerna att cirkulera i lokalen redan från början och hålla endast ett mycket kort välkomsstal klockan 20 i det stora rummet längst in i lokalen.


Lämna återbud samma dag

Vi förkortar tiden för återbud så att du kan lämna återbud samma dag före klockan 10 och få entréavgiften innestående. Om du lämnar återbud senast 48 timmar innan fest får du välja om du vill ha entréavgiften innestående eller återbetalad.

Relaxklubben - ett arrangemang av föreningen LUSThuset    info@relaxklubben.com     Copyright LUSThuset 2015-2020   Bilder köpta från 123rf.com