Jubileumsfest

Relaxklubben firar 7-årsjubileum lördagen den 29 oktober!


Anmälan är stängd!


Äntligen kan vi fira! Vi har tvingats ställa in flera års jubileumsfester så nu kommer vi festa med dunder och brak! Vi ökar tillfälligt antalet gäster från 60 till 80 på den här festen, fördelat på 20 par, 15 singeltjejer och 25 singelkillar (endast killar med guldmedlemskap) så att så många som möjligt kan vara med och festa!


På vår fantastiska jubileumsfest kommer vi att bjuda till lite extra och därför kommer endast medlemmar som har varit hos oss tidigare (vid minst ett tillfälle) vara välkomna. Vi vill fira med våra återkommande gäster varav många har varit med ända sedan starten i november 2015!


Vi har insläpp mellan klockan 18.00 och 19.00. Klockan 19.10 bjuder vi på ett glas bubbel så att vi kan skåla gemensamt för sju sköna år. Vid 21 kommer vi servera smörgåstårta för att fylla på extra energi.


Denna kväll kommer vi hålla öppet ända till klockan 01 för att låta alla våra gäster fira riktigt ordentligt. Under hela kvällen kommer vi att dedikera det stora rummet längst in för BDSM-utlevnad och riktigt hård sex så att de som vill ägna sig åt detta inte behöver hålla tillbaka och de som inte vill se det kan hålla sig borta. Mellan 19.30 och 21 kommer vi ha en prova-på-station i det rummet. Det är till för dem som aldrig har provat att få eller ge smisk eller pisk och vill testa.


Tänk på att även om den här festen är på en lördag så kommer vi ha samma alkoholpolicy som vi alltid har. Vi släpper inte in någon som är berusad och vi tillåter ingen påtaglig berusning. Medhavd alkohol ska lämnas in i baren.
Entréavgift guldmedlemmar:

Man 400:-

Kvinna/annat 200:-

Par 550:-


Entréavgift vanliga medlemmar:

Kvinna/annat: 250:-

Par 600:-
Varmt välkomna önskar Relaxklubben!